Bilreklamer

Winther Skilte tilbyder enhver form for bildekoration og folie til bil. Hvad end du er på udkig efter reklame til varebil, reklame til lastbil, reklame til firmabil eller blot ønsker at få et lækkert design på din privatbil eller motorcykel, så kan Winther Skilte uden tvivl klare opgaven for dig. Der skræddersyes et design, der tilpasses logo, farveønsker mm. 

Wood step bilreklame

Varebiler

Bilreklame til varevogne er alfa omega for alle erhverv. Det handler om blikfangende reklamer der vækker nysgerrigheden hos potentielle kunder.
 
Du gør det muligt at reklamere, hvor end du bevæger dig hen – Hvad end det er i et trafikkryds eller når du holder på p-pladsen foran dit lokale supermarked.
Her får du muligheden for at markedsføre dig baseret på et engangsbeløb – fremfor fx Facebook Ads, hvor ens penge ofte svinder ud i et sort hul. Her er du garanteret reklame i mange år frem. 

Lastbiler

Lastbil reklame er en utrolig vigtig post for dit fragtfirma. Hvad end du er chauffør eller ejer, så har du helt sikkert en idiom hvordan du godt kunne tænke dig at din lastbil var dekoreret. Dette imødekommer vi gerne hos Winther Skilte, og så finder vi i fællesskab den bedste løsning for og til dig. 
 
lastbil med logodesign
hadsund fjernvarme bilreklame hos volvo

Firmabiler

Bilreklame på din firmabil er vigtigt. Det er virksomhedens ansigt udadtil, og du får her muligheden for at markedsføre dig i trafikken
 

Personbiler

Brug stafferinger til at personliggøre dit køretøj. Hvad end du ønsker at tilføje et simpelt design til din bil, eller ønsker at skille dig ud fra mængden med et iøjenfaldende design, så klarer Winther Skilte opgaven. Med høj kvalitets folie kan stafferingerne holde i mange år.
Skærmbillede 2024-03-25 kl. 21.38.40